Детските акумулаторни коли от BMW

Няма производители в списъка.

Детските акумулаторни коли от BMWТук ще ви представим акумулаторни коли и джипове, които са произведени по лиценз на BMWДетските акумулаторни коли и джипове от BMW са като истинските, но по-малки по габарити. При изработката им са спазени стриктно изискванията и спецификите на марката.

Децата обожават да си играят с акумулаторни коли. Те са един модерен и съвременен артикул, който чрез игра учи малките деца на първичните шофьорски умения и инстинкти. Акумулаторните коли са идеални за разходка в парка, за каране на двора или в междублоковото пространство. С тяхна помощ малките деца преживяват приятни емоции, научават посоките на движение, усвояват умения като каране направо, правене на завои наляво или надясно, каране назад и др. Те учат подрастващите на самостоятелност, отговорност и повишават тяхната самоувереност и вяра в собствените сили и възможности. Тези коли имат специално създадени акумулатори, с помощта на които се движат. Времето, необходимо за зареждането на акумулатора е между 8 и 12 часа. След като той е напълно зареден тe могат да се движат между 2 и 3 часа като скоростта на движение е сходна със скоростта на ходене. Установено е, че в повечето случаи средната човешка скорост е 7 км в час. Акумулаторната кола развива 6 км в час, което означава, че родителите спокойно могат да вървят, докато детето им управлява автомобила редом с тях и не се налага те да ускоряват темпото си на движение, за да бъдат един до друг. Акумулаторни коли са подходящи за деца между три и осем годишна възраст. Максималните килограми, които колата може да поне са 30 кг. Следователно акумулаторните автомобили за деца са предимно за подрастващи от детската градина.

Направете един чудесен подарък на вас и вашето дете закупувайки му лицензирана от световен автомобилен производител акумулаторна кола или джип с доказана е реномирана марка, каквато безспорно е BMW.