Бебешка количка 2 в 1 Alma на Moni цвят тъмно сив- Tedko.bg

Бебешка количка 2 в 1 Alma на Moni цвят тъмно сив

Бебешка количка 2 в 1 Alma на Moni цвят тъмно сив


Един от най-важните избори, които трябва да направят родителите е изборът на бебешка количка. Има много и от изключително голямо значение фактори, които трябва да вземем предвид, правейки този избор. Избирането на комбинирана бебешка количка, което означава че са включени кош за новородено и седалка за дете е едно наистина добро и правилно решение. 

Онлайн магазин tedko.bg ви представя бебешка количка 2 в 1 Alma на Moni, изработена с любов към детето и мама от качествени и безвредни материали съобразно европейските изисквания за качество. Комплекта  включва, кош за новородено и седалка за порасналото ви съкровище.

Рамата е изработена от лек  алуминий, което я прави изключително лесна за пренасяне;

Седалката и облегалката могат да се позиционират в различни позиции;

Осигурени са пет точков предпазен  колан, спирачки на задните колела и предпазен борд за безопасност на бебето и спокойствието на мама;

Предвидени са допълнителна козирка, сенник и мрежест прозорец;

Удобна и практична чанта, както и отделение за аксесоари;

Покривало за крачетата.

Направете си подарък  на вас и вашето бебе закупувайки на изгодна цена бебешка количка 2 в 1 Alma, която е лесна  за сгъване и разгъване тип книга и се насладете на безкрайни разходки с вашето съкровище. Количката  се предлага в черен, бежов, светло и тъмно сив цвят.

  • Модел: alma
  • Наличност: В наличност
  • 299.00 лв.

Етикети: бебешка количка 2 в 1, бебешка количка 3 в 1