Tigex Капитан Пате- Tedko.bg

Tigex Капитан Пате

Бебетата обичат водата. Редки са случаите, когато бебенцето не иска да се къпе. По - скоро в тези ситуации, става дума за преживяване на бебчето, преди това, и то е създала негативана асоциация. Може да е била твърде гореща вода, сапун в очите, дразнене от всякакъв друг тип, и това да води до нежелание за къпане. Ако сте попаднали в подобно затруднение, добре е да се въоръжите с търпение и играчки за банята, за да подходите по възможно най- интересния за бебето начин и да го разсеете от неприятния спомен. За своята баня бебето има необходимост от играчки, а www.tedko.bg предоставя играчка за баня – Капитан пате от Tigex изработена с изцяло безопасни материали.

Патето стои на борда на своята лодка, готово да поеме с бебето към морски приключения, само трябва детето да издърпа напред котвата и лодката потегля задвижвана от задните колела.

Нека вашето бебе се забавлява безгрижно във времето за къпане. Позволете къпането на новороденото да бъде едно още по - забавно време, като предоставите възможността на детето свободно да играе.  • Модел: 601115
  • Наличност: В наличност
  • 13.90 лв.

Етикети: бебе, дете, игра, играчки за баня, баня, къпане