Стартов комплект за новородено Natural PP от AVENT- Tedko.bg

Стартов комплект за новородено Natural PP от AVENT

Онлайн магазин www.tedko.bg ви предлага един уникален стартов комплект за новородено Natural PP от Avent. Комплекта съдържа  2 броя шишета за хранене Avent Natural 125 ml с биберони 0м+, 2 броя шишета 260 ml Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

Серията Natural е една от най-успешните на лидера в производството на детски шишета Аvent. Тя се отличава с иновативната си форма и ползите си за комфорта на бебето, които се изразяват в:

Вградена анти-колик система от най-ново поколение, състояща се от двойна клапа, която пропуска плавно и регулярно въздуха обрано в шишето - без да прекъсва храненето на бебето и без да допуска влизането на въздух в неговото стомахче. 

Анатомичен биберон, проектиран, за да наподобява максимално естествената форма на женската гърда. По този начин вие можете да дохранвате бебето си с шишето на Avent, без това да се отрази негативно върху процеса на кърмене. 

Уникален дизайн на биберона. Мекият и гъвкав накрайник за засукване има специално проектирани „венчелистчета“, които подобряват комфорта на бебето при хранене. 

Шишетата и бибероните с модел Avent Natural трябва да се използват в комплект, за да функционират оптимално.

Дръжте опаковките на място, недостъпно за деца. 

В комплекта има включени инструкции за употреба.

Изключително подходящ за подарък!

  • Модел: 00A-0460
  • Наличност: В наличност
  • 79.00 лв.

Етикети: philips avent, avent, natural, шише, шишета, залъгалка, биберони, четка за шишета, мама, бебе, хранене, кърмене