Philips AVENT Шише за хранене Natural 260ml PP - лимитирана серия кит- Tedko.bg

Philips AVENT Шише за хранене Natural 260ml PP - лимитирана серия кит

Philips AVENT Шише за хранене Natural 260ml PP - лимитирана серия кит

Онлайн магазин www.tedko.bg ви предлага едно уникално шише за хранене Avent Natural. Серията Natural е една от най-успешните на лидера в производството на детски шишета Avent. Тя се отличава с иновативната си форма и ползите си за комфорта на бебето, които се изразяват в:
Вградена анти-колик система от най-ново поколение, състояща се от двойна клапа, която пропуска плавно и регулярно въздуха обрано в шишето - без да прекъсва храненето на бебето и без да допуска влизането на въздух в неговото стомахче. 
Анатомичен биберон, проектиран, за да наподобява максимално естествената форма на женската гърда. По този начин вие можете да дохранвате бебето си с шишето на Avent, без това да се отрази негативно върху процеса на кърмене. 
Уникален дизайн на биберона. Мекият и гъвкав накрайник за засукване има специално проектирани „венчелистчета“, които подобряват комфорта на бебето при хранене. 
Лесни за почистване с помощта стерилизатор, на четка и бебешки препарат или чрез изваряване в съд с вряла вода;
Шишетата и бибероните с модел Philips Avent Natural трябва да се използват в комплект, за да функционират оптимално.
Дръжте опаковките на място, недостъпно за деца. 
В комплекта има включени инструкции за употреба. 

Избирайки да пазарувате от Tedko.bg, Вие се доверявате на дългогодишен опит, надеждност и безкомпромисна грижа за Вашето мъниче. Всички останали продукти и аксесоари, необходими за хранене на бебето, можете да разгледате тук.
  • Модел: 00A-0464
  • Тегло: 0.00 кг
  • Наличност: В наличност
  • 23.90 лв.

Етикети: Philips AVENT, Шише за хранене, Natural, бебе, хранене, лимитирана серия