Kikka Boo Кошара на две нива Dolce Sonno, Beige Birdy- Tedko.bg

-10% Kikka Boo Кошара на две нива Dolce Sonno, Beige Birdy

Дизайните на Kikka boo са практични и винаги закачливи. Такава е и новата кошарка за спане. Предвидена на две нива - Dolce Sonno,  Beige Birdy. Осигурете сладки и цветни сънища на своето мъниче. Нека се сгушва в уюта на Dolce Sonno и ще ви се отблагодари с дълги часове непрекъснат сън.

Бъдете сигурни, че артикула ще ви е полезен от първият ден след болницата. Завръщайки се у дома, бебчето ще има своето местенце на уют и топлина. Двете нива на легълцето са в зависимост от възрастта на бебчето. Горната - първото ниво, е за новородено до към 4-6-месечна възраст. Закрепването е с цип. Прозрачните две страници, позволяват наблюдението на бебето по време на съня му.


Долното или основното ниво е за вече по- голямо бебче, което е започнало да се върти, надига, изправя и прочие до 3 години.


Използвайте музикалния гриф, за приспиване или просто за забавление на бебенцето. За повиване в комплекта е предвиден подвижен повивалник. който стабилно се захваща върху двете страни на кошарата.


Удобният голям джоб за съхранение, може да се ползва, за да поставяте в него памперси, които да са ви под ръка, или за други принадлежности и дори играчки.


Страничният отвор (с цип) е перфектен, когато детето вече пълзи или ходи за да влиза и излиза само от кошарката.


Сгъваемият матрак към комплекта решава въпроса еднозначно и не е нужно да търсите друг с подходящия размер плюс да е сгъваем и подвижен, заедно със самото легълце.


Механизмът за сгъване до компактни размери, позволява бебчето да ходи навсякъде с комфортното си легълце и да се чувства винаги като у дома си.


Двата крака на кошарата са със стопери, така при нужда съвсем спокойно пускате стоперите и тя се премества без вдигане.   • Модел: 31003010041
  • Тегло: 8.50 кг
  • Наличност: В наличност
  • 159.90 лв.
  • 143.91 лв.
  • Вие спестявате: 15.99 лв.

Етикети: Kikka Boo, кошара, кошара за две нива, бебе, сън, детска стая