Детска триколка AVEO сива на KinderKraft- Tedko.bg

Нов Детска триколка AVEO сива на KinderKraft

Едва проходило, малкото човече има нужда от дълги разходки и двигателна активност. Ние с радост представяме на вашето внимание първият помощник в тази възраст, а именно триколката. Малкото човече ще може както само да се вози, така и да се упражнява във въртенето на колелата. Онлайн магазин www.tedko.bg ви представя детска триколка AVEO изработена с любов към детето и мама от качествени и безвредни материали съобразно европейските изисквания за качество от KinderKraft. Тя е снабдена с:

·         Удобна триколка, която може да се ползва по няколко начина – родителят да контролира триколката, детето да я кара или детето може да върти педалите, а родителят свободно да коригира действията му.

·         За по-голямо удобство дължината на дръжката, с която навигира родителят е на 3 нива: 93 – 108 см.

·         Безопасността и комфорта също са осигурени с 3 – точковите предпазни колани с мек пълнеж и лента за по-голям комфорт.

·         Страхотен сенник, който ще предпази Вашето дете от дъжд и слънце.

·         Колелата й са гумени и са с пълнеж от пяна. Без помпане.

·         Предните колела на триколката AVEO са с диаметър 26 см, а задните 21 см.

·         Триколката има две независи спирачки.

·         Кормилото е с ширина 39 см и височина от земята 57 см.

·         Седалката може да бъде поставена както с лице към движението, така и с лице към родителя. Седалката на триколката е висока 36 см. /от земята/. Разстоянието, на което се намира от педалите е между 36 и 38 см. За по- голямо удобство и комфорт на детето може да се регулира облегалката – 2 см.

·         От KinderKraft са помисли ли и къде да си съхраните необходимите неща за разходката – триколката е снабдена с кошница, която се намира зад седалката; кошница, която е пред кормилото и чантичка – над кормилото с размери 27 х 16 см. Също така и за вас родителите има държач за чаша, където може да си сложите водата и друга напитка, а ако има опасност на пътя детето ще може да ви алармира с звънеца.

Триколката AVEO на KinderKraft е компактна и невероятно удобна за пренасяне и съхранение със своите размери. При разгънато положение:  112 x 49,5 x 108 cm, а при сгънато дължината й е 72 см, а ширината 49,5 см.

  • Модел: aveo
  • Наличност: В наличност
  • 249.00лв.

Етикети: KinderKraft, триколка, дете, навън, игра навън

Loading...
Loading...