Детска триколка JAZZ розова на KinderKraft- Tedko.bg

Нов Детска триколка JAZZ розова на KinderKraft

Едва проходило, малкото човече има нужда от дълги разходки и двигателна активност. Ние с радост представяме на вашето внимание първият помощник в тази възраст, а именно триколката. Малкото човече ще може както само да се вози, така и да се упражнява във въртенето на колелата. Онлайн магазин www.tedko.bg ви представя детска триколка Jazz изработена с любов към детето и мама от качествени и безвредни материали съобразно европейските изисквания за качество от KinderKraft. Тя е снабдена с:

·         Триколка, която „расте“ заедно с детето.

·         За по-голямо удобство при навигирането на триколката дръжката може да се регулира спрямо височината на родителят.

·         Страхотен сенник, който ще предпази Вашето дете от дъжд и слънце.

·         Колелата й са гумени и са с пълнеж от пяна. Без помпане.

·         Седалката може да бъде поставена както с лице към движението, така и с лице към родителя.

·         От KinderKraft са помисли ли и къде да си съхраните необходимите неща за разходката – триколката е снабдена с текстилна чантичка, а ако има опасност на пътя детето ще може да ви алармира с звънеца.

Триколката JAZZ на KinderKraft е компактна и невероятно удобна за пренасяне и съхранение със своите размери, а най- хубавото е когато я сгъвате не е необходимо да премахвате части от нея.

  • Модел: jazz
  • Наличност: В наличност
  • 239.00лв.

Етикети: KinderKraft, триколка, дете, навън, игра навън

Loading...
Loading...