Kikka Boo Amica Комбинирана бебешка количка 3 в 1, Grey- Tedko.bg

Нов Kikka Boo Amica Комбинирана бебешка количка 3 в 1, Grey

Вие сте модерна майка, с активно ежедневие в града. Знаете как е в големия град - трябва да сте гъвкави. Ние от www.tedko.bg,  сме още по - наясно с това и нуждите, които поражда големият град, по отношение на бебешката количка. Трансформирането на количката на вашето слънчице е само една част от гъвкавостта, на която следва да се приучите. Имате нужда за вас и вашето съкровище от надеждно превозно средство за да преодолявате препятствията на града и за да се наслаждавате на многообразието от събития и места, където да отидете. Разработена точно за такива като вас - отдадени на динамиката, е Amica - комбинираната 3 в 1, бебешка количка, на Kikka Boo. 

 

Как се трансформира? 

Супер удобната седалка, всъщност лесно се превръща в кош за новородено, където мъничето да спи, по време на дългите разходки с мама в парка, в мола или в градинката край блока. 

 

За мама удобствата са в повече: 

·         Сгъването на количката, става бързо и почти за секунди, с помощта на специално усъвършенствана система;

·         Олекотено шаси, веднъж лесно се товари в автомобила, а от друга страна допринася за повишената маневреност;

·         Умелото управление, дори с една ръка, е подпомогнато и от опцията на предните колела да се въртят на 360 градуса. Но при нужда, може и да се стопират или да се свалят;

·         Спирането е възможно само с лекичко докосване, чрез задна спирачка; 

·         Нагласете 5 точковите коланите на реверсивната седалка за да е обезопасено бебчето. Тя е с мека подложка за допълнителен комфорт и може да се намества на три отделни позиции;
Регулируемият сенник, е страхотен защитник от слънце и вятър. Ще се убедите сами;

·         Според това, кой бута количката, меката дръжка се наглася във височина на три нива. За тати, по - висока, за мама - по ниско. 

·         Освен страхотната чанта, част от комплекта, разполагате и с удобен голям багажник, за един дълъг шопинг. 

·         Предпазният преден борд е от кожа и от практична гледна точка, се позволява неговото отстраняване.


Количката Amica, три в едно,  идва при вас с включени: седалка- кош две в едно + чанта + покривало за крачетата + кошница за автомобил.

Столчето за колата ви от комплекта на Amica e от групата 0+ (0-13 кг.). Снабдено с ергономична дръжка за носене и е предвидено тя да се регулира. Отсраневащ се сенник, Мека седалка с колан - 3 точки, с удобни за бебчето раменни подплънчици,както и за закопчалката.
  • Модел: 31001010100
  • Наличност: В наличност
  • 419.00лв.

Етикети: Kikka Boo, бебешка количка, бебе, новородено, количка 3 в 1, комбинирана бебешка количка, мама, разходка

Loading...
Loading...