Camarelo Sevilla Комбинирана количка 2 в 1 Сива- Tedko.bg

Camarelo Sevilla Комбинирана количка 2 в 1 Сива

Ако не знаете каква бебешка количка да закупите на вашето дете, ние от www.шedko.bg ще ви помогнем. Представяме ви прекрасната 2 в 1 комбинирана количка Camarelo Sevilla 2 коша - за новороденo и кошче за лятото, представена от доказания производител за българсикя пазар Dizain Baby. Състояща се от стоманено - алуминиева регулираща рамка, облицована с мека еко кожа. Колела въртящи се на 360 градуса с механизъм за заключване и амортисьори. Гумите са помпащи, като към колелата отпред има блокираща спирачна система. Към Sevilla 2 в 1 получавате: одеялца за двата коша, дъждобран, покривало срещу комари и разбира се за да не забравите нищо по време на разходка, удобна чантаи голям затвореш кош за покупки. 

Кошчето за новородени е изработен от карбон, с покрита от кожа дръжка и точков механизъм на закрепяне, като възможностите за поставяне са две - към майката или по посоката на движение. За по - голям комфорт е изработен от хипоалергичен непромокаем плат, включен е подвижен сенник с прозорче за вентилация. Облегалката позволява три степенно позициониране, като то се регулира от вън.

Летният кош, също е с възможност за монтиране в двете посоки. Състои се от регулируем, мек - пет точков  колан, а също подложка за крачетата и облегалка, които можете да регулирате в 3 позиции. Кошът е с предпазен борд, а за по- голям комфорт е включен и сенник, който се регулира. За ваше удобство родители и двата коша тежат само по 4,7 кг. 

Срещу 120 лева можете да закупите допълнително кошница за кола.


  • Модел: Sevilla
  • Наличност: В наличност
  • 695.00лв.

Етикети: комбинирана количка, 2 в 1, кош за новородено, колички, аксесоари за бебешки колички

Loading...
Loading...