Комбинирана бебешка количка Estel 2 в 1 на Dizain Baby, кафява от Tedko.bg- Tedko.bg

Комбинирана бебешка количка Estel 2 в 1 на Dizain Baby, кафява от Tedko.bg

Чудите се каква количка да изберете за вашето бебе? Ние от Tedko.bg ще ви помогнем. Представяме ви комбинирана бебешка количка Estel 2 в 1 на Dizain Baby - два коша: за новородено и летен кош. Количката е изработена от стоманено - алуминиева регулираща се рамка, облицована с мека еко кожа. Колелата са върятщи (360 градуса) с механизъм за заключване и амортисьори. Гумите - помпащи, към предните има блокираща и ротационна спирачка. Бебешката количка е изработена от непромокаеми материали, лесна за прибиране във форма книга.

Кошът за новородени се закрепя благодарение на точкова система, а смяната на позицията на облегалката става на ротационен принцип. Благодарение на твърдостта на кошчето ви се представя възможността да люлеете вашето бебе, като сложите коша на твърда повърхност. Той разполага също и със сенник, на чийто част от вътрешна повърхност може да се премахне, посредством цип и да остане само нежната мрежа на сенника.

Летният кош разполага с регулиращи се облегалка и поставка за крачета в различни степени, достигайки до легнало положение. Кошът е съставен от пет точков регулируем нежен предпазващ колан и предпазен борд. Летният и зимният кош могат да се поставят в  посока и обратно на движение.

Размери:

рамката разгънато положение – 119 см. / 97 см. / 59 см.

коша за новородено – 83 см. / 38 см. / 22 см.

летния кош – 96 см. / 35 см./ 16 см.

рамката с коша за новородено – 120 см./ 59  см. /119 см.

рамката с летния кош – 113 см. / 59 см. / 119 см.

рамката сгъната – 100 см. / 59 см. / 32 см.

Тегло:

Рамка – 9,7 кг.,кош за новородени – 4,7 кг., летен кош– 4,8 кг.

Произведено в Полша по  съответствие с EN-1888

  • Модел: Estel
  • Наличност: В наличност
  • 630.00лв.
купи на изплащане
12 x 60.80 лв.

Етикети: Dizain Baby комбинирана количка, бебешка количка

Loading...
Loading...