BUBA Bella бебешка количка 3 в 1 Green- Tedko.bg

BUBA Bella бебешка количка 3 в 1 Green

BUBA Bella бебешка количка 3 в 1 Green

Съчетание от лукс, удобство, сигурност и комбинация от три модула. Това е новата комбинирана бебешка количка Bella на Buba, която tedko.bg е избрал с голяма любов за вас и вашето дете на изгодна цена.

Каква невероятна и стилна визия, има тази количка! Естествените материали са съчетани уникално, така че да придават изчистен и модерен вид на шасито. Комбинация от три различни коша, които детето ще ползва от раждането до 3.5 години. А аксесоари в комплекта са съобразени изцяло с нуждите на мама и бебето по време на разходка: практична чанта, дъждобран, комарник, 3 бр. покривало за крачета, за трите коша, плюс голям практичен кош за покупки или играчки. 

Количката също така е удобна и лека, и в трите варианта: шасито е с тегло 8.9 кг., летен кош - 4.8 кг., кош за новородено - 4.3 кг., столче за кола - 2.85 кг.

Лесен и бърз монтаж на кошовете върху шасито.

И още всеки кош е изработен така, че детето да се чувства удобно, с подложки, сенници и колани. А возенето ще е меко и приятно, благодарение на непомпащите с голяма маневреност гуми, които са изработени от силиконов каучук. 

Гарантирана гаранция на количката от 24 месеца.


  • Модел: bella
  • Наличност: В наличност
  • 999.00 лв.

Етикети: бебешка количка 3 в 1, аксесоари за бебешки колички