Бебешка количка 2 в 1 Maui от Kikka Boo цвят син- Tedko.bg

Бебешка количка 2 в 1 Maui от Kikka Boo цвят син

Бебешка количка 2 в 1 Maui от Kikka Boo цвят син


Удобство, практичност и комфорт - критерии по които трябва да избирате количка за вашето дете.

Онлайн магазин tedko.bg ви представя бебешка количка 2 в 1 Maui от Kikka Boo.

Удобствата за родителите в количката на Maui са: лека алуминиева рамка; регулиране на кожената дръжка според височината ви; чанта с подложка за повиване; 360⁰ ротация на предните колелета, което спомага за лесно манивриране; сгъване с една ръка на количката, със седалката или без нея, така че количката да стане удобна и практична за превозване в автомобил или да съхранявате в дома си, когато не сте на разходка с вашето дете.

Другите най-важни критерии, които бебешката количка покрива, са комфорта и практичността на детето. Те са най - важни, тъй като детето е главният ползвател на количката. Първата част от комплекта на комбинирата количка, е столче за кола, което детето ще използва още при първата си разходка от родилният дом до вкъщи. Столчето е с капацитет на теглото от 0-13 кг., с включени адаптери за кола. Втората част е кош за новородено с покривало. И третата част на количката е лятна седалка, която детето ще ползва от 6 месечна възраст или когато започне да стои седнало. Облегалката и борда за крачетата могат да се регулират според нуждите на детето. Предпазният кожен борд може да се маха, за да е удобно поставянето и махането на детето от количката. За по-студените дни в комплекта е включен и покривало за крачетата.

И трите представки са със сенници с визори, а за защита от падане, столчето за кола и седалката са снабдени с 5 - точкови предпазни колани.

Предлага се в трите й цвята: сив, бежов и син.

  • Модел: maui
  • Наличност: В наличност
  • 620.00 лв.

Етикети: бебешка количка 2 в 1, бебешка количка 3 в 1