Baby Art Сувенир - Keepsake - Tedko.bg

Baby Art Сувенир - Keepsake
Времената на прекрасното ви слънчице като бебе и новородено изтичат безвъзвратно. Това мъниче пораства, става самостоятелен човек. А спомена за мъничкото човече, което чакахте дълго, и което бе така малко, че лежеше на рамото ви като сладко врабче, остава в съзнанието. Това време може да се запечата в снимките и малките сувенири, които напомнят за това време. Съхранени през годините, те ще разказват на вече порасналото дете, какво бебе е било тогава. Родители, искате да запазите първите мигове от раждането във времето на вашето новородено, бебе...дете.... Затова ние от www.tedko.bg ви предлагаме сувенир - Keepsake. Направата е от устойчиви и безопасни суровини, лесни за поддържане с любов към бебето и мама от Baby Art.

Изключително подходяща за подарък за първите празниците на бебето, мама и татко - раждане, погача, прощъпалник, първи рожден ден, кръщене.

Съдържание на комплекта: 1 опаковка с материал за отпечатък Baby Art, точилка, обръч, лента за закачване, инструкция за употреба. 100% безопасно за Вашето бебе.

  • Модел: BA-00008
  • Наличност: В наличност
  • 23.00 лв.

Етикети: baby art, сувенир, спомен, бебе, новородено, отпечатък, краче, отпечатък рък