AVENT ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ NATURAL 260 ml PP синьо- Tedko.bg

AVENT  ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ NATURAL 260 ml PP синьо
AVENT  ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ NATURAL 260 ml PP синьо

Онлайн магазин www.tedko.bg ви предлага едно уникално шише за хранене Avent Natural. Серията Natural е една от най-успешните на лидера в производството на детски шишета Avent. Тя се отличава с иновативната си форма и ползите си за комфорта на бебето, които се изразяват в:
Вградена анти-колик система от най-ново поколение, състояща се от двойна клапа, която пропуска плавно и регулярно въздуха обрано в шишето - без да прекъсва храненето на бебето и без да допуска влизането на въздух в неговото стомахче. 
Анатомичен биберон, проектиран, за да наподобява максимално естествената форма на женската гърда. По този начин вие можете да дохранвате бебето си с шишето на Avent, без това да се отрази негативно върху процеса на кърмене. 
Уникален дизайн на биберона. Мекият и гъвкав накрайник за засукване има специално проектирани „венчелистчета“, които подобряват комфорта на бебето при хранене. 
Лесни за почистване с помощта стерилизатор, на четка и бебешки препарат или чрез изваряване в съд с вряла вода;
Шишетата и бибероните с модел Philips Avent Natural трябва да се използват в комплект, за да функционират оптимално.
Дръжте опаковките на място, недостъпно за деца. 
В комплекта има включени инструкции за употреба. 

Избирайки да пазарувате от Tedko.bg, Вие се доверявате на дългогодишен опит, надеждност и безкомпромисна грижа за Вашето мъниче. Всички останали продукти и аксесоари, необходими за хранене на бебето, можете да разгледате тук.
  • Модел: 00A-0434-blue
  • Наличност: В наличност
  • 18.90 лв.

Етикети: philips avent, avent, шише, хранене, момче, вода, мляко, бебе, антиколик система