AVENT Силиконови протектори за зърна - стандарт- Tedko.bg

AVENT Силиконови протектори за зърна - стандарт

AVENT Силиконови протектори за зърна - стандарт


Кърменето създава най-здрава връзка между мама и бебе, казват всички. Кърменето е удоволствие, кърменето е безценно! Да, така е, но нека да бъдем реалисти и да кажем, че кърменето понякога създава дискомфорт, напрежение и дори болка, поради специфични физиологични особености на майчината гръд, или юздата на бебето или пък от неопитност. Ето защо в нашия магазин, tedko.bg , ние сме подбрали аксесоари, които помагат на майката да се справи с трудностите свързани с храненето на нейното кърмаче.
Случва се понякога бебето да не засуче правилно и това да доведе до болезненост в областта на зърната. Понякога раздразнението може да е от никнещите зъбки, или поради други причини. За да облекчите и предпазите от допълнително разраняване своите зърна, се доверете на марката- Авент и нейните силиконови протектори за зърна. Размер - стандартен, 2 броя в опаковка. 

Когато всичко отшуми, бебето няма да е привикнало към силикона, защото той е изключително мек на допир, а формата на протекторите е пеперудообразна. Това е предимство, което позволява на вашето бебенце да усеща кожата ви по време на сукане.

  • Модел: Avent
  • Тегло: 0.50 кг
  • Наличност: В наличност
  • 14.90 лв.

Етикети: Avent, силиконови протектори за зърна, мама, протектори, бебе, кърмене, хранене